Što možete uraditi za sebe?
Danas svi pričaju o uštedi resursa. Ima odličnih programa i proizvoda, ali i aktivnosti sa jako sporim pomacima. Solari, fasade, otvori, toplinske pumpe... Sve to donosi uštedu, ali sa povratom investicije od 5-15 godina. Što možete učiniti za sebe da smanjite troškove vode, struje, energije, da uštedite novac DANAS?
U EcoFriend revoluciji povrat investicije je najčešće unutar 2-6 mjeseci. Sudjelujte u EcoFriend štednoj revoluciji. Odmah, sada i danas! Što prije počnete, duže ćete ostvarivati uštedu i dobit. Mi Vam pričamo priču o uštedi, ali sa činjenicama i dokazima. Ecofriend štedna revolucija ostvaruje uštede vode od 40 – 70 %. Dokazano na stotinama hotela, kampova, apartmana, studentskih i staračkih domova, sportskih centara i velikom broju domaćinstava koje smo opremili posljednjih godina.
Prvi smo na tržištu HR i BiH pokrenuli ovaj posao. Imamo nemjerljivo iskustvo s terena i odlične rezultate. Veliki proizvođači slavina već par godina proizvode slavine sa već ugrađenim štednim dodacima. Ali EcoFriend i na njima može uštedjeti dodatnih 15-30 %. U nastavku ćete naći argumente zašto bi trebali učestvovati u ECF štednoj revoluciji.
Glavni benefiti za pojedinca
Štedite vodu!
Uštedom vode štedite struju ili drugi energent kojim grijete vodu!
Povrat investicije u EcoFriend štedni set za jako kratko vrijeme!
Godišnje štedite značajan dio novca koji ste trebali dati za režije!
Glavni benefiti za prirodu
Čuvate pitku vodu!
Trošite manje energije koja stvara
štetnu emisiju CO2!
Smanjenjem CO2 čuvate okoliš u kojem svi živimo!
Sudjelovanjem u EcoFriend štednoj revoluciji darujete benefite za Državu:
Država će dodatno sačuvati količine pitke vode.
Država koja štedi resurse ima drugačiji status u EU i svijetu, pa i ako nije politički idealna.
Država koja ima manje zagađenja će imati ljepšu prirodu, što indirektno doprinosi turizmu.
Turizam povećava broj radnih mjesta, potrošnju i veći prikup in/direktnih poreza.
Ušteda vode, energenta i CO2 sa strane bilo kojeg pojedinca neće značajno pomoći Državi u energetskom smislu. Ali ušteda mnogo vas iz vaše zgrade, vaše ulice, grada, regije može ostvariti značajno smanjenje CO2, na koji se naša država obavezala skupa sa drugim državama u svijetu.
Vaše malo je puno za sve nas
Koliko je to malo? To malo je doslovce malo! Ali baš malo. Sudjelovanje u Ecofriend revoluciji je od 25-50 KM jednokratno. SAMO JEDNOM!
Jedan doručak
Jedna torta
Jedan izlazak
Jedna pretplata
EcoFriend štedni set
Kako izgleda EcoFriend
štedna revolucija?
Početak: 01. 09. 2022, na Nobelov rođendan. Prije godinu dana smo gradu Mostaru poklonili obnovu spomenika Nobelovaca. Ove godine pozivamo građane BiH u Ecofriend Štednu revoluciju.
Trajanje: 12 mjeseci
Organizator ECF štedne revolucije: Nobel Corporation Mostar, poslovni lider održivog razvoja u BiH
Način sudjelovanja u ECF štednoj revoluciji: GRATIS/DONACIJA/KUPOVINA
1
Kupovina ECF SET-a 71, 72 ili 73 za vlastite potrebe. Vrijednost setova se kreće od 25-50 KM. Pojedini SET sadrži 1-3 štedna ventila, a u svakom od njih je obavezan ventil za tuš, na kojem se ostvaruje najveća ušteda.
2
Uz plaćeni račun u Nobelu preko 150 KM dobijate gratis jedan od ECF SET-ova vrijednosti 25-50 KM.
3
Kupovina za tvrtke koje žele pokloniti ECF SET svojim djelatnicima kako bi ostvarili trajne mjesečne uštede!
4
Kupovina za tvrtke i institucije koje će pokloniti ECF setove obiteljima lošijeg imovinskog stanja ili donirati posebnim institucijama. Tražite dodatne informacije.
ECF SET  osigurava izuzetno brz povrat investicije ako ga kupite posebno, u roku 30-90 dana. Ako kupite Nobel filter, Atlantic konvektor ili bojler, GRATIS ECF SET vam osigurava povrat investicije u konvektor ili filter, a nakon toga opet počinjete štedjeti svaki mjesec. Doslovce dobijete besplatan filter ili konvektor!
Ako je u pitanju domaćinstvo, godišnja ušteda može biti od 200 – 500 KM. Ako je u pitanju hotel/kamp/apartman.., uštede se kreću od par stotina do par tisuća, pa čak i desetina tisuća KM. Bankarskim jezikom, na uloženu 1 KM imate prinos od 500 – 1000 %, i to vidljivo i očito svaki dan.
150 - 300 KM, GRATIS ECF 71
300 - 500 KM, GRATIS ECF 72
500 KM + - GRATIS ECF 73
*Slike su informativnog karaktera i ne označavaju nužno kombinaciju proizvoda. Vrijedi isključivo kroz Nobel maloprodaju.
Počnite štedjeti već danas!
Pozovite nas  i kupite svoj štedni set!
Nobel Corporation Mostar
+387 36 320 556
+387 63 997 320